Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x50
Високачествен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x50
Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x50

Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×50

274.95 лв.

Бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67699

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 1,26 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):18,4×21,6×8,2 cm
Levenhuk

Описание

Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×50

Мощен, широкоъгълен, удобен. Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 50 mm.

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×50 е с ненадминато качество на изображението, широко зрително поле, ергономична конструкция и отлично представяне при всякакви метеорологични условия. Бинокълът Levenhuk е чудесна придобивка дори за най-взискателните потребители! Широкото зрително поле е особено полезно за извършване на панорамни наблюдения и проследяване на движещи се обекти. Този модел е добър избор за наблюдение на птици. Увеличаването на този бинокъл е достатъчно високо, за да Ви позволи да наблюдавате дори много отдалечени обекти в детайли. Мощните лещи на обектива осигуряват отлична видимост дори и в полумрак. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×50 е за тези, които изискват само най-доброто!

Въпреки големите обективи бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×50 е много по-компактен от класическите полеви бинокли. Това е възможно благодарение на използването конструкция с призма на Амичи. Модерните окуляри с четири елемента осигуряват изображения с най-високо качество. Лещите са с цялостно многослойно покритие, което увеличава пропускането на светлина. В резултат на това можете да се насладите на ярки живи изображения в естествени цветове. Корпусът на този модел е напълнен с азот, така че оптиката не се замъглява дори при лошо време.

Конструкцията на бинокъла Levenhuk Karma PRO 10×50 е много добре обмислена, за да ви осигури най-комфортните наблюдения. Всеки потребител може лесно да настрои диоптрите и разстоянието между окулярите, както и да зададе перфектното разстояние между очите си и окулярите. Много удобният за хващане корпус на този модел е с нехлъзгащо се гумирано покритие, което също е приятно на допир. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×50 е напълно непромокаем.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×50;
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива;
  • Ремък;
  • Кърпа за почистване;
  • Торбичка;
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 1.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×50“

Call Now Button