Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10x25
Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10x25
Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10x25

Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10×25

169.95 лв.

Бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67696

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,65 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):15,2×15,2×7,2 cm

 

Levenhuk

Описание

Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10×25

Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10×25 Страхотна видимост и компактен размер. Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 25 mm.

Компактен, удобен за употреба и напълно непромокаем – точно такива би трябвало да са биноклите за екстремни занимания! Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×25 е предназначен за хора, занимаващи се с пътувания, пешеходен туризъм, авантюристи и всички активни хора. Този модел е многофункционален: 10-кратното увеличение Ви позволява да наблюдавате отдалечени обекти с голяма детайлност, докато сравнително късият близък фокус Ви позволява да наблюдавате обекти, които са близо до Вас. Оптиката с цялостно многослойно покритие на високо ниво създава висококачествени изображения. Здравият непромокаем корпус предпазва бинокъла от дъжд и сняг. Независимо от ситуацията, в която се намирате, бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×25 никога няма да ви изостави!

Конструкцията с призма на Амичи на бинокъла Levenhuk Karma PRO 10×25 позволява компактните му размери. Важна особеност на всички бинокли Levenhuk Karma PRO са окулярите, изработени от четири оптични елемента в три групи, които създават чисти и остри изображения. Цялостното многослойно покритие на лещите увеличава пропускането на светлина и така прави изображенията ярки и реалистични. Корпусът на този модел е напълнен с азот, за да се предотврати замъгляването на оптиката при висока влажност.

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×25 е предназначен за взискателни наблюдатели, които ценят комфорта и удобството при употреба. Можете лесно да настроите разстоянието между окулярите и диоптрите и да зададете най-удобното разстояние между окулярите и очите си, като използвате въртящите се чашки на окулярите на този модел. Както можете да видите, този бинокъл се приспособява лесно към индивидуалните Ви характеристики. Надеждният гумиран корпус от армейски зелен цвят не се хлъзга в ръцете ви. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×25 е напълно непромокаем.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×25;
  • Ремък;
  • Кърпа за почистване;
  • Торбичка;
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.7 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бинокъл за екстремни занимания Levenhuk Karma PRO 10×25“

Call Now Button