Детски бинокъл Bresser Junior Outdoor

Детски бинокъл Bresser Junior Outdoor 

64.95 лв.

Детски бинокъл Bresser

Продуктов код: 69376

  • Гаранция: 5 years
  • Тегло: 0,61 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):21,5×21×8,5 cm

Bresser

Описание

Детски бинокъл Bresser Junior Outdoor

Детски комплект. Включва: 4х30 бинокъл, компас, фар, бутилка с вода, калъф за транспортиране

Богат набор за млади изследователи и пътници от Bresser. Комплектът включва всички необходими неща: компактен бинокъл с 4x увеличение, фар, бутилка с вода и мини компас и удобен калъф за транспорт. Общото тегло на комплекта с всички аксесоари е едва 460 грама, което го прави удобен за всяка вълнуваща туристическа обиколка!

Bresser Junior 4×30 Бинокъл за деца

Малки бинокли за дневни наблюдения. Построен е с помощта на покривни призми и има 4x увеличение. Можете да регулирате фокуса и междуочакваното разстояние. Всички оптики са изработени от висококачествена оптична пластмаса. С тези бинокли можете да наблюдавате всички отдалечени обекти.

LED фар

Фарото е полезно за изучаване на загадъчни пещери и тъмни замъци – всички места, на които слънчевата светлина не може да достигне и където имате нужда от свободни ръце. Фарът се захранва от три ААА батерии и се включва с едно натискане на бутон. Дължината на закрепване е регулируема; което осигурява стабилно фиксиране на фара. Има три режима на осветяване: една LED светлина, три LED светлини или седем LED светлини. Можете да превключвате между различни режими на осветяване с натискане на бутон.

Мини компас

Прост компас с игла, винаги насочена точно към север. Необходим инструмент за ориентиране в непознат пейзаж. Можете да използвате дълготрайна връзка за обувки през специална отворка и да носите компаса на врата си – по този начин никога няма да го загубите.

Бутилка за вода

Бутилка за вода има двойни стени от алуминий и може да поддържа температурата на напитките в продължение на няколко часа. В горната част има дозатор, който предотвратява случайно изтичане. Капачката за бутилка осигурява допълнителна защита. Максималният обем е 400 ml. Внимавайте да не поставяте много горещи течности в бутилката – в противен случай детето може да изгори устата му, докато пие.

Калъф за съхранение и транспорт

Найлоновият калъф е проектиран специално за този комплект и е достатъчно голям за всички аксесоари. Корпусът е снабден със закопчалка, която се носи на колана и се отличава с широка дръжка за транспортиране. Освен основната преграда има и малки прегради с цип.

Характеристики:

Много аксесоари за изследване на света около нас;
Бинокъл с 4x увеличение и централен фокус;
Лещите в бинокъл, изработени от оптично стъкло;
LED фар с 4 режима на осветяване;
Бутилка за вода (400 мл);
Калъф за транспорт с много прегради.

Спецификации:

Увеличение, x 4
Тип призма на Амичи
Материал на оптиката оптично стъкло
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 30
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри да
Разстояние между окулярите (IPD), mm регулируема
Фокусиране централно
Допълнителен частично гумено покритие

Допълнителна информация

Тегло 0.6 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детски бинокъл Bresser Junior Outdoor “

Call Now Button