Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Дрегер за алкохол EBS-010 комплект 

960.00 лв.

Описание

Дрегер за алкохол EBS-010 комплект

+ една безплатна калибровка в гаранционния срок

AlcoScan™ EBS-010® – професионален тестер за алкохол в кръвта предназначен за вграждане в системи за контрол на достъпа на предприятия, учреждения, спортни зали.

Апаратът реализира изключително бързо и точно измерване на алкохолна концентрация на посетителите и съответно разрешава/забранява достъпа им до обекта като подава електронен сигнал към пропускната система на обекта (напр. турникета за вход).

Пропускната способност на модела е до 12 теста/човека в минута. Използва електрохимичен сензорен модул, който може да бъде както калибриран, така и подменян за секунди при необходимост. Притежава CE/TUV – сертификат ….

AlcoScan®™ EBS-010 – Професионален тестер за алкохол в кръвта със CE/TUV-Сертификат, Произведен в Южна Корея. Предназначен за вграждане в системи за контрол на достъпа на учреждения, предприятия, мини, рафинерии, енергийни обекти, казина, стадиони, концертни зали – навсякъде където явлението “употреба на алкохол” застрашава безопасността на трудовия процес или сигурността на посетителите.

EBS-010 използва високочувствителен електрохимичен алкохолен сензор (Fuel cell alcohol sensor), с което се реализира изключително точно измерване на алкохолно съдържание в рамките на около 2-5 секунди. В зависимост от резултата от измерването достъпът до обекта се разрешава или се забранява за конкретния посетител (съоръженията за вход пропускат или се блокират).

Резултатът от проверката се индицира върху лицевия панел като зелена или червена светлина, видна за посетителите и охраната на обекта.

Техническите характеристики на EBS-010 са следните:

 • Тестерът е окомплектован с високочувствителен електрохимичен сензорен модул (Fuel cell alcohol sensor), разработен за постигане на висока точност при измерване, продължителна експлоатация между периодите на калибриране и кратък измервателен цикъл;
 • В зависимост от Резултата от измерването, тестерът подава разрешаващ или забраняващ сигнал към системата за достъп, с което физически се ограничава достъпа до обекта на лица употребили алкохол;
 • Резултатът от измерването се изобразява на лицевия панел на тестера като зелена светлина PASS (ако не е установено наличие на алкохол при теста) или червена светлина FAIL (ако е констатирано наднормено алкохолно съдържание при теста);
 • Тестерът притежава индикатор STATUS за визуализация на състоянието си във всеки един момент;
 • EBS-010 има два режима на работа: автоматичен и ръчен (РС). Видно от наименованието при ръчен режим операторът управлява изцяло всички функции свързани с теста чрез приложения към комплекта специализиран софтуер. В този случай базата данни съхранява точните стойности от измерването за всеки тест, като те могат да бъдат персонализирани с името или друг идентификатор на тестваното лице.
 • Тогава когато EBS-010 се монтира в зоната на видеонаблюдение, процесът за тестване за алкохол на персонала/посетителите може да бъде допълнен и с видеоматериал от теста.
 • Размерите на EBS-010 са 200мм / 100мм / 70 мм, а теглото е 950 грама;
 • Кутията на тестера реализира защита срещу въздействията на околната среда като влага, температура и замърсявания;
 • Сензорният модул е защитен от прах и замърсявания чрез специален капак;
 • Ел. захранване – DC 12V, 1 A;
 • Окомплектовката на EBS-010 включва управляващ кабел, USB-кабел и CD със софтуер за връзка с персонален компютър за анализиране на данните от работата на уреда;

Допълнителна информация

Тегло 0.8 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дрегер за алкохол EBS-010 комплект “

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X