Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Етажен аудиодомофон с един бутон

16.50 лв.

Етажен аудиодомофон с един бутон

Продуктов код:

АД-03П – бял

АД-01Б – бежов

Описание

Етажен аудиодомофон с един бутон

Етажен ауидодомофон със слушалка с един бутон, светлинна индикация и превключвател за усилване на звъненето. Бутонът В1 служи за отваряне на входната врата на сградата. С неговото натискане се задейства електрическия насрещник на входната врата на сградата чрез подаване на 14 VAC от домофонната централа.

Домофонният апарат “Балканбит” се използва както при системите на свързване “3 + 1”, така и при системите “5 + 1”, които понякога се срещат в по-старите сгради. Тази универсалност се осъществява чрез ръчно превключване на специално поставени за тази цел комутиращи елементи (джъмпери∗) върху печатната платка на апарата по време на неговото първоначално монтиране и пускане в действие.

При широко разпространената схема на изграждане на домофонната инсталация “3 + 1” двата джъмпера са поставени във включено положение. Бутонът В1 служи за отваряне на входната врата на сградата. С неговото натискане се задейства електрическия насрещник на входната врата на сградата чрез подаване на 14 VAC от домофонната централа.

При наличие и използване на схема на свързване “5 + 1” и двата джъмпера се изваждат от местата им. Бутонът В1 пак се използва за отваряне на входната врата на сградата, но в случая това става с помощта на външно подведено променливо напрежение (8÷14) VAC (бутон В1 е изведен директно на клемореда).

Спецификации:

схема на свързване 3+1 или 5+1 проводника
бутон за отваряне на входна врата да
регулиране силата на звънене да
светлинна сигнализация при разговор да
материал ABS
цвят бял
размери 215x77x35 mm

 

 

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Етажен аудиодомофон с един бутон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X