Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Система за дистанционно отчитане на телесната температура HCNC HY-2005B

19 797.52 лв.

Система за измерване на температура

Продуктов код: HY-2005B

Описание

Система за дистанционно отчитане на телесната температура HCNC HY-2005B

Download (PDF)

„Новата технология на HNCBlack Technology ” помага на столичното летище да изгради отбранителна линия в борбата с коронавируса”

 Понастоящем ситуацията на превенция и контрол на столицата става все по-сериозна. Като политически център и международен център за културен обмен, в Пекин всеки ден пристигат  хиляди хора от чужбина през летището. Само като стриктно пазим границите на страната, можем да гарантираме стабилната тенденция на развитие на превенцията и контрола на епидемията в столицата. Технологията на HNC “Black Technology” се появи в новините на CCTV “Лице в лице”, показвайки как тя помага на Си Лихуи, митническия служител на столичното летище, да открие първия потвърден случай на заразен с коронавирус на терминал на летището, допринасяйки за научна и технологична помощ  за защита на страната ,

След избухването на епидемията от коронавирус през 2020 г., HNC изпрати редица елитни войници на международното летище в столицата Пекин и съответно инсталира 32 бр. HY-2005B инфрачервени интелигентни системи за измерване на телесна температура в изходите на терминали T2 / T3 на  столичното летище и други митници. Освен това, за превенция и контрол на вътрешните епидемии, HNC “”Black Technology” ” бе приложена в Централен Китай с цел изграждане и поддръжка на бариери за предотвратяване и контрол на епидемиите.

През годините, инфрачервеното интелигентно оборудване за измерване на температура на HNC се използва широко в летищата в цялата страна, включително Guangzhou Baiyun Airport, Shanghai Pudong Airport, Kunming Airport, Xi’an Xianyang Airport, Chongqing Airport, Chengdu Airport, Shenzhen Airport, Shenyang Airport, etc.

В момента епидемичната ситуация в чужбина става все по-сериозна. Голям брой хора се завръщат в Китай. Това става основен приоритет в работата по превенция и контрол на разпространяване на епидемията и предотвратяване на влизането в страната на заразени лица.Митниците на летищата, като първа линия, поемат важната задача „отбранителен вход и изход на страната“. HNC ще продължи да си сътрудничи с митниците, летищата и други организации, за да предостави пълноценно техническите си постижения и да изгради първата антиепидемична бариера на страната.

Download (PDF)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Система за дистанционно отчитане на телесната температура HCNC HY-2005B“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X