Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Комбиниран електронен уред за борба с вредители

55.00 лв.

Уред за борба с вредители

Продуктов код: PR-500.3

Описание

Комбиниран електронен уред за борба с вредители

Комбиниран електронен уред за борба с вредители. Уредът използва комбинирано въздействие на утразвук, електромагнитно излъчване и флаш лампа за постигане на максимална ефективност в борбата с неприятелите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинстацията и атакуват неприятелите в укритията им. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охранаваната площ. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно за да се избегне привикването на гризачите към тях.Уредът намалява плътността на вредните насекоми – мравки, дървеници, паяци, хлебарки и други насекоми. Като за повишаване на степента на защита от насекоми, при вече налични такива е желателно да се направи еднократно цялосно обезпаразитяване на помещенията от насекоми.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина. – Профилактични мероприятия: Това, което благоприятства появата на гризачи са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с гризачи.

Работни режими:

Режим 1:  Преместете десният превключвател надолу – уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни;

Режим 2: Преместете десният превключвател нагоре – уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Някои от честотите са чуваеми за хора и едри животни. Този режим е подходящ за места, които не се обитават от хора.

Флаш лампа – има допълнителен пропъждащ ефект срещу гризачите и някои насекоми:

Преместете левият превключвател нагоре за да включите флаш лампата;

Преместете левият превключвател надолу за да изключите флаш лампата.

 

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ:

Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

ВНИМАНИЕ:

  • Не поставяйте прегради пред уреда – това силно намалява ефекта;
  • Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението;
  • Не използвайте удължители – това намалява ефективността на уреда.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • Захранващо напрежение: 220V/50Hz;
  • Консумирана мощност: 7W;
  • Ефективна площ: 220 кв.м.;

Работна честота:
Режим “1”:  20 – 36 kHz
Режим “2”:  15 – 36 kHz

Допълнителна информация

Тегло 0.163 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комбиниран електронен уред за борба с вредители“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X