Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8x25

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25

139.95 лв.

Бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67708

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,6 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):15,2×15,2×7,2 cm
Levenhuk

Описание

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25 е с широко зрително поле. Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 25 mm.

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25 Чудили ли сте някога дали да вземете бинокъла си по време на пътуване заради размера му? С бинокъла Levenhuk Karma PLUS 8×25 този проблем е решен завинаги! Този бинокъл е толкова компактен, че лесно се побира дори в джоб или малка чанта. Широкото зрително поле Ви позволява да се наслаждавате на прекрасни панорамни гледки и да следвате лесно движещи се обекти. Първокласната оптика гарантира впечатляващо качество на създадените изгледи. Корпусът за всякакви метеорологични условия предпазва бинокъла от дъжд и сняг. Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25 – широка гама от функции в бинокъл с джобни размери!

Конструкцията с призма на Амичи на този бинокъл му позволява да бъде компактен и въпреки това да осигурява високо представяне. Моделът има подобрена оптика – окулярите с три елемента осигуряват най-високо качество на създадените изображения. Лещите са покрити с няколко слоя антирефлексно покритие, за да се елиминира загубата на светлина в корпуса на бинокъла. Бинокълът Levenhuk Karma PLUS 8×25 създава ярки изображения с реалистични цветове. Надеждният корпус, напълнен с азот, предпазва оптиката от замъгляване дори при неблагоприятни атмосферни условия, като висока влажност и екстремни температурни промени.

Бинокълът може да се регулира според индивидуалните характеристики на всеки потребител: Разстоянието между окулярите е регулируемо и има и пръстен за регулиране на диоптъра. Ергономичният корпус на бинокъла е покрит с гумено покритие със светлосив цвят – той е удобен за държане и няма да изпадне случайно от мокрите Ви ръце.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25;
  • Ремък;
  • Кърпа за почистване;
  • Торбичка;
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

 

 

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.6 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Компактен бинокъл Levenhuk Karma PLUS 8×25“

Call Now Button