Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x32
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x32
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10x32

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×32

219.95 лв.

Компактен бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67697

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,94 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):16,3×18,8×7,3 cm

 

 

Levenhuk

Описание

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×32

Създаден за приключения! Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 32 mm.

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×32 е създаден за тези, които обичат да пътуват и да правят нови открития! 10-кратното увеличение е достатъчно мощно, за да Ви позволи да наблюдавате дори и значително по-отдалечени обекти – няма да пропуснете дори и най-малките детайли. Достатъчно широкото зрително поле прави този модел чудесен за панорамни наблюдения, а отличната напреднала оптика създава изображения с най-високо качество. Тези бинокли са сигурно защитени от влага, прах и замърсяване. Освен това херметически затвореният корпус на бинокъла Levenhuk Karma PRO 10×32 Ви позволява да наблюдавате дори и при обилен дъжд!

Конструкцията с призма на Амичи на този модел позволява максимална компактност на корпуса му. Подобрената конструкция на окулярите осигурява изключително чисти и остри изображения. Лещите с цялостно многослойно покритие позволяват показване на реалистични цветове. За предпазване на оптиката от замъгляване, корпусът на този модел е напълнен с азот. Дори лошото време няма да провали Вашите наблюдения – с бинокъла Levenhuk Karma PRO 10×32 изображенията са винаги ясни и ярки.

Ергономичната конструкция е един от основните приоритети при създаването на този бинокъл. Нехлъзгащият се армейски зелен гумиран корпус на този модел стои удобно в ръцете Ви. Можете лесно да настроите бинокъла към индивидуалните си характеристики, тъй като той Ви позволява да настроите диоптрите и разстоянието между окулярите и да зададете най-удобното разстояние между окулярите и очите си. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×32 е напълно непромокаем.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×32
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 10×32 заема първото място в ръководството на Geekwrapped.com Най-добрият бинокъл за съответната цена.

 

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 10×32“

Call Now Button