Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25
Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×25

159.95 лв.

Бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67702

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,64 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):15,2×15,2×7,2 cm
Levenhuk

Описание

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×25

Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×25 е удобен и винаги под ръка. Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 25 mm.

Най-новите оптични технологии, удобство при употреба, ултракомпактен непромокаем корпус – всичко това е бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×25! Този бинокъл е еднакво подходящ за наблюдение както на отдалечени обекти, така и на обекти, близки до наблюдателя. Широкото зрително поле Ви позволява да наблюдавате големи площи наведнъж. Този модел не се страхува от нищо: дъжд, сняг или мъгла – създадените изображения остават ясни и чисти. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×25 – съвършенство в компактен корпус!

Едно от основните предимства на бинокъла Levenhuk Karma PRO 8×25 е превъзходната оптика, изработена от висококачествено стъкло BaK-4. Окулярите имат четири елемента в три групи, благодарение на което създадените изображения са толкова остри и чисти. Лещите са с цялостно многослойно покритие, което Ви позволява да се наслаждавате на ярки естествени цветове по време на Вашите наблюдения. Корпусът на този модел е напълнен с азот, така че оптиката не се замъглява дори при лошо време. С бинокъла Levenhuk Karma PRO 8×25 можете да сте сигурни, че ще получите ярки и висококачествени изображения във всяка ситуация.

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×25 е предназначен за взискателни наблюдатели, които ценят комфорта и удобството при употреба. Можете лесно да настроите разстоянието между окулярите и диоптрите и да зададете най-удобното разстояние между окулярите и очите си, като използвате въртящите се чашки на окулярите на този модел. Както можете да видите, този бинокъл се приспособява лесно към индивидуалните Ви характеристики. Надеждният гумиран корпус от армейски зелен цвят не се хлъзга в ръцете ви. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×25 е напълно непромокаем.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×25;
  • Ремък;
  • Кърпа за почистване;
  • Торбичка;
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

Допълнителна информация

Тегло 0.7 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Компактен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×25“

Call Now Button