Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10x42

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10×42

99.95 лв.

Монокъл Levenhuk

Широка гама от възможности в ултракомпактен корпус. 10x увеличителна мощност и 42 mm леща на обектива.

Продуктов код: 67740

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,48 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В): 6×19×9 cm
Levenhuk

Описание

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10×42

 

Широка гама от възможности в ултракомпактен корпус. 10x увеличителна мощност и 42 mm леща на обектива.

Искате да видите повече? Просто вземете монокъла Levenhuk Wise PLUS 10×42 с Вас! Невероятно компактният му размер означава, че той ще влезе лесно в джоб или малка чанта. 10-кратната увеличителна мощност е достатъчна за наблюдение на значително отдалечени обекти, а широкото зрително поле е идеално за панорамни полеви наблюдения. Лещите с висока апертура създават ярки и живи изображения, дори в полумрак. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10×42 не се страхува от лошото време – дъждът и мъглата няма да попречат на Вашите наблюдения. Независимо дали се разхождате из града, пеша, карате каяк, наблюдавате птици – каквото и да правите, монокълът Levenhuk Wise PLUS 10×42 Ви носи повече радост и вълнение!

Оптиката на монокъла Levenhuk Wise PLUS 10×42

е по-добра от тази, използвана в най-добрите марки бинокли в света. Голямата 42 mm леща на обектива Ви позволява да получавате ярки изображения, дори и при условия на слаба осветеност. Оптиката на този монокъл е изработена от висококачествено стъкло BaK-4. Всички оптични елементи са с цялостно многослойно покритие, благодарение на което полученото изображение е толкова остро и чисто и с отлична цветова гама. Корпусът е напълнен с азот, така че оптичните елементи не се замъгляват дори при внезапни температурни промени. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10×42 създава ясни изображения при всякакви условия!

Конструкцията на монокъла

осигурява високо ниво на комфорт при наблюдения. Окулярът е оборудван с ергономична чашка от мека гума, която елиминира ефикасно външните отблясъци (и може лесно да бъде свалена, когато нямате нужда от нея). Монокълът стои удобно в ръката Ви и освен това е много приятен на допир. Удобният свалящ се ремък може лесно да се настрои според размера на ръката Ви. Монокълът се предлага в много стилна кутия за подаръци.

Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10×42 има голямо разстояние от очите, което прави наблюденията изключително удобни, особено за тези, които носят очила. Отличният монокъл с висока мощност е компактен и лесен за използване. Дори и да не сте използвали оптичен инструмент преди това, ще разберете как да го настроите и ще започнете да наблюдавате. Потърсете ръководството за потребителя в комплекта, което ще Ви помогне. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10×42 също може да се използва за наблюдение на спортни събития, концерти или представления. Можете да сте сигурни, че ще видите всичко в детайли с най-добрия монокъл с висока мощност Levenhuk Wise PLUS 10×42!

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10×42;
  • Капачка на лещата на обектива;
  • Кърпа за почистване;
  • Ремък;
  • Торбичка.

Спецификации:

Материал на оптиката стъкло BaK-4
Оптично покритие с цялостно многослойно покритие
Увеличение, x 10
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42
Зрително поле, ° 5,8
Изходен диаметър на зеницата, mm 4
Разстояние от очите, mm 13,6
Близък фокус, m 4
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4
Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
Тегло, kg 0,296
Размери, mm 157×51
Зрително поле, m/1000 m 101,6
Диапазон на работната температура, °C -15…+60
Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда 7

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10×42“

Call Now Button