Сензор за контрол на околната среда BROADLINK A1 E-AIR Environment Sensor

Сензор за контрол на околната среда BROADLINK A1 E-AIR Environment Sensor

110.00 лв.

Сензор за контрол на околната среда

Продуктов код: BROADLINK A1 E-AIR Environment Sensor

Изчерпан

BROADLINK

Описание

Сензор за контрол на околната среда BROADLINK A1 E-AIR Environment Sensor

A1 -e-Air -Environment Sensor е сензор за контрол на околната среда.

Интелигентна Свързаност. Отличен контрол за здравословен начин на живот

Когато показателите на A1 e-Air установят неблагоприятна околна среда – Автоматично задействат климатик или климатична инсталация, пречиствател или овлажнител на въздуха и оптимизира качеството на въздуха за подобряване на домашната обстановка. С възможност за взаимна комуникация между останалите BroadLink и BroadLink DNA продукти.

Интелигентно Събуждане

Сутрешното слънце огрява вашата стая и e-Air засича промяна в светлината. e-Air автоматично задейства сцена за събуждане. Подава команда към SP mini, който захранва тостера, каната за топла вода и радиото в кухнята Ви – автоматично започват да работят. След което подава сигнал към RM Pro да включи телевизора в спалнята Ви на любимия ви сутрешен телевизионен канал.

Сценарий за взаимодействие

BroadLink A1 e-Air има възможност за различен набор от задания. Примерно когато детектне слаба осветеност в помещението, може автоматично да включи осветлението. В помещението е станало прекалено сух въздуха, автоматично включва овлажнителя за въздух или в помещението е станало прекалено хладно, автоматично подава команда към климатика да повиши температурата. BroadLink A1 e-Air може да комуникира с всички сертифицирани BroadLink и BroadLink DNA уреди, както и с много други смарт интелигентни устройства и уреди.

Контрол на домашната среда

Заети сте да работите и пътувате, използвайте мобилния телефон за да сте информирани за домашната среда на любимите за Вас хора. Дистанционно управлявайте уредите у дома – климатик, овлажните и пречиствател на въздуха посредством вашия мобилен телефон – навсякъде, по всяко време. Грижете се за вашето семейство от разстояние.

Свеж Въздух

80% процента от прекараното от нас време е закрито. Много често пренебрегваме качеството на въздуха в помещението в което се намираме. WiFi измервателната станция e-Air следи и се грижи за качеството на въздуха ни. Снабдена със сензор за въглерод, тя ни напомня кога е време да отворим прозореца и да проветрим помещението с нов и свеж въздух.

Технически характеристики:

 • Input Voltage – 5V DC;
 • Input Current – 1A;
 • Temperature Range – 0°C -50°C;
 • Working humidity – ≤ 85%;
 • Power consumption – ≤ 1.6W;
 • Wireless Type – Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n;
 • Support: IOS 7.0/ Android 4.0+.

Съдържание на опаковката:

 • BroadLink A1 e-Air -1 бр.;
 • Захранване 220 V EU стандарт -1бр.;
 • Micro USB кабел за захранване -1 бр.;
 • .Ръководство на Английски -1 бр.;
 • Ръководство на Български -1 бр.

Pdf файлове с инструкции за употреба на Български, Английски и други спесификации може да намерите в секцията “Характеристика” на продукта.

Софтуер e-Control или IHC Inteligent Home Center

Допълнителна информация

Тегло 2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сензор за контрол на околната среда BROADLINK A1 E-AIR Environment Sensor“

Call Now Button