Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x32
Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x32
Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x32

Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×32

199.95 лв.

Бинокъл Levenhuk

Продуктов код: 67703

  • Гаранция: доживотна
  • Тегло: 0,96 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В):16,3×18,8×7,3 cm
Levenhuk

Описание

Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×32

За всякакви метеорологични условия, компактен, широкоъгълен. Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 32 mm.

Широко зрително поле, увеличение 8x, висококачествени изображения – Широкоъгълен бинокъл с Levenhuk Karma PRO 8×32 Вашето приключение ще бъде изпълнено с ярки цветове и невероятни нови преживявания, независимо дали при пътуване на дълги разстояния, или просто разходка в парка. Напредналата оптика на този модел осигурява ясни и чисти изображения. Компактният размер на бинокъла Ви позволява да го носите винаги със себе си, докато непромокаемият корпус Ви позволява да наблюдавате дори и при лошо време. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×32 е за тези, които ценят високото качество и надеждност.

Бинокълът е конструиран с помощта на призми на Амичи, благодарение на което той е толкова компактен. За още по-добро качество на изображението биноклите са оборудвани с окуляри с уникална конструкция – те се състоят от четири оптични елемента в три групи. Цялостното многослойно покритие на лещите гарантира правилно показване на цветовете, така че създадените изображения са винаги реалистични. Корпусът на този модел е напълнен с азот, благодарение на което оптиката не се замъглява дори при висока влажност.

Ергономичната конструкция е един от основните приоритети при създаването на този бинокъл. Нехлъзгащият се армейски зелен гумиран корпус на този модел стои удобно в ръцете Ви. Можете лесно да настроите бинокъла към индивидуалните си характеристики, тъй като той Ви позволява да настроите диоптрите и разстоянието между окулярите и да зададете най-удобното разстояние между окулярите и очите си. Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8×32 е напълно непромокаем.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×32;
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива;
  • Ремък;
  • Кърпа за почистване;
  • Торбичка;
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

 

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Широкоъгълен бинокъл Levenhuk Karma PRO 8×32“

Call Now Button