Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Цветна Wi-Fi IP камера с контрол на достъп за повърхностен монтаж

405.60 лв.

Wi-Fi/LAN 1MP IP камера видео домофон с контрол на достъп и чипове AWV02PRF-HD&bell

Описание

Цветна Wi-Fi IP камера с контрол на достъп за повърхностен монтаж

Опция: карта памет и/или безжичен звънец.

Камерата е подходяща за инсталация в едно-фамилни къщи, офиси, апартаменти и дори в асансьори. Предназначена е за работа с таблети и смартфони, което спестява наличието на кабели и фиксирането на видеодомофони по стените тъй като ползва стандартна Wi-Fi (безжична домашна Internet) мрежа.

Работи с iOS и Android устройства

Камерата се монтира в близост до входна врата до която трябва да се осъществява комуникация с посетителите. Тя е предвидена за повърхностен монтаж но меже да се вкопае розетка за която камерата да се захване. Има прилежаща  козирка. за предпазване камерата от дъжд

За свързване с абонатите посетителят натиска звънчевият бутон.

За визуализация и разговор с посетителите абонатите трябва да са оборудвани с мобилни Smart устройства или таблети, свързани в Internet,  базирани на Android или iOS с инсталирано приложение от приложена инструкция към устройството.

За да работи IP видеодомофона е нужно да има осигурено захранване 12V/1A или POE. При използване на управление на заключващ механизъм е нужно да се ползва захранване поне 12V/3A. За предаване на данни се ползва LAN или Wi-fi LAN връзка с настолния безжичен рутер за доставка на Internet до обекта. Препоръчително за по-добра стабилност при работа е ползването на кабелна LAN връзка.

Устройството разполага с вграден четец на безконтактни карти и тагове. Програмирането на нови тагове  и изтриването на текущи се извършва посредством мастър чипове. В комплекта се включват 2 чипа за програмиране и 5 потребителски.

Ползвайки този тип камера, може да отговорите на позвъняване директно от мобилния си телефон дори и в момент, когато не сте у дома и полвате друга мрежа или мобилен Internet. Освен това може да активирате заключващо устройство само с натискане на един бутон от приложението за мобилни устройства.

Информацията за видеоизобржението пред входа може да бъде и видеозаписана, както и да се генерира автоматично повикване при наличие на движение пред камерата, което прави тази система дори и охранителна в случаите на възникване на нежелани посетители с нежелан и  неоторизиран достъп.

 

https://hopo.es/image/catalog/newbell.png

Характеристики

Резолюция 1 MP, 720P(1280X720)
Chipset Hi3518Е
Компресия H.264
P2P Да
Обектив 1.8 mm
Ъгъл 150 °
PIR Да
Памет Слот за карта памет
IR LED 2 бр. IR LED до 5 m IR осветление
Audio G.711, двупосочно аудио
Водоустойчивост IP 65
Мрежа LAN, RJ45, Wi-Fi 802.11 b/g/n 4 dB
Материал Алуминии и пластмаса
Размер 174/95/45 mm
Цвят Сребрист
Захранване DC12~36V, AC 9~24V, POE
Съвместими ОС
Android Yoosee
iOS Yoosee

 

Комплектация:

Камера, зашитен корпус зашитна козирка, инструкция, адаптор, 7 чипа, мобилен софтуер – безплатно приложение, USB безжичен звънец.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Цветна Wi-Fi IP камера с контрол на достъп за повърхностен монтаж“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X