Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера

236.00 лв.

IP камера видео домофон

Продуктов код: AW003P-HD

Изчерпан

Описание

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера. Цветна Wi-Fi IP камера със звънчев бутон за вграждане

Работи с iOS и Android устройства

Камерата се монтира в близост до входна врата до която трябва да се осъществява комуникация с посетителите. Тя е предвидена за вкопан монтаж с прилежаща конзола за вграждане с изнесена козирка.

За свързване с абонатите посетителят натиска звънчевият бутон.

За визуализация и разговор с посетителите абонатите трябва да са оборудвани с мобилни Smart устройства или таблети, свързани в Internet,  базирани на Android или iOS с инсталирано приложение от приложена инструкция към устройството.

За да работи IP видеодомофона е нужно да има осигурено захранване 12V. За предаване на данни се ползва LAN или Wi-fi LAN връзка с настолния безжичен рутер за доставка на Internet до обекта. Препоръчително за по-добра стабилност при работа е ползването на кабелна LAN връзка.

Ползвайки този тип камера, може да отговорите на позвъняване директно от мобилния си телефон дори и в момент, когато не сте у дома и полвате друга мрежа или мобилен Internet. Освен това може да активирате заключващо устройство само с натискане на един бутон от приложението за мобилни устройства.

Информацията за видеоизобржението пред входа може да бъде и видеозаписана, както и да се генерира автоматично повикване при наличие на движение пред камерата, което прави тази система дори и охранителна в случаите на възникване на нежелани посетители с нежелан и  неоторизиран достъп.

Комплектация:

Камера, зашитен корпус конзола за вкопан монтаж, инструкция, адаптор, мобилен софтуер – безплатно приложение.

Приложение:

Камерата е подходяща за инсталация в едно-фамилни къщи, офиси, апартаменти и дори в асансьори. Предназначена е за работа с таблети и смартфони, което спестяваналичието на кабели и фиксирането на видеодомофони по стените тъй като ползва стандартна WiFi (безжична домашна Internet) мрежа.

Допълнителна информация

Тегло 0.800 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X