Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера

278.00 лв.

IP камера видео домофон

Продуктов код: AWV04P-HD/bell

Изчерпан

Код: D01-0003.0 Категория: Етикет:

Описание

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера

https://youtu.be/nTN6fytizXo

Цветна Wi-Fi IP камера със звънчев бутон за вграждане или повърхностен монтаж

Работи с iOS и Android устройства

Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера. Камерата се монтира в близост до входна врата до която трябва да се осъществява комуникация с посетителите. Тя е предвидена за повърхностен монтаж но меже да се вкопае розетка за която камерата да се захване. Има прилежаща  козирка. за предпазване камерата от дъжд

За свързване с абонатите посетителят натиска звънчевият бутон.

За визуализация и разговор с посетителите абонатите трябва да са оборудвани с мобилни Smart устройства или таблети, свързани в Internet,  базирани на Android или iOS с инсталирано приложение от приложена инструкция към устройството.

За да работи IP видеодомофона е нужно да има осигурено захранване 12V. За предаване на данни се ползва LAN или Wi-fi LAN връзка с настолния безжичен рутер за доставка на Internet до обекта. Препоръчително за по-добра стабилност при работа е ползването на кабелна LAN връзка.

Ползвайки този тип камера, може да отговорите на позвъняване директно от мобилния си телефон дори и в момент, когато не сте у дома и полвате друга мрежа или мобилен Internet. Освен това може да активирате заключващо устройство само с натискане на един бутон от приложението за мобилни устройства.

Информацията за видеоизобржението пред входа може да бъде и видеозаписана, както и да се генерира автоматично повикване при наличие на движение пред камерата, което прави тази система дори и охранителна в случаите на възникване на нежелани посетители с нежелан и  неоторизиран достъп.

Комплектът съдържа:

Камера, зашитен корпус зашитна козирка, инструкция, адаптор, мобилен софтуер – безплатно приложение.

Приложение:

Камерата е подходяща за инсталация в едно-фамилни къщи, офиси, апартаменти и дори в асансьори. Предназначена е за работа с таблети и смартфони, което спестява наличието на кабели и фиксирането на видеодомофони по стените тъй като ползва стандартна WiFi (безжична домашна Internet) мрежа.

видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера

Допълнителна информация

Тегло 2.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Видео домофон Wi-Fi/LAN 1MP IP камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X