Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Weather Hub Observer

В професионална среда, когато става въпрос за правилното съхранение на стоки или идеалните условия за околната среда за хора, животни или растения, температурите и влажността трябва да бъдат строго контролирани, наблюдавани и ясно документирани.

За тези области на приложение TFA Germany разработихa WeatherHub Observer, система за наблюдение в мрежата, която събира всички данни (измерени стойности / показания), предавани от вашето свързано / и устройство / съвместимо устройство / устройства и анализира / показва ги като графики и др.

Чрез достъпа до www.wh-observer.de измерените стойности могат да бъдат извлечени по всяко време по целия свят чрез компютър, таблет или смартфон, където са налични множество допълнителни функции.

Всички резултати от измерванията се показват в ясна диаграма. Можете сами да зададете периода на наблюдение. Графиките или текстовете могат да бъдат експортирани като PDF или като CSV файл и изпратени по електронна поща.

С функцията за автоматизация на мониторинга и обширни варианти на алармена сигнализация, системата е много ефективна. Платформата е безплатна за използване и не изисква допълнителна такса или абонамент.

Към една система може свържете до 50 предавателя за контрол на температурата и влажността чрез платформа.

Показване на 5 резултата

Call Now Button
X