Total: 0.00 лв.
Total: 0.00 лв.

Wi-Fi IP външна камера на батерии

236.00 лв.

Wi-Fi IP външна камера

Продуктов код: Wi-Fi IP външна камера

Описание

Wi-Fi IP външна камера на батерии

Продуктов код: Wi-Fi IP външна камера

Wi-Fi IP външна камера на батерии е предназначена за вънешен монтаж. Монтира се на стена. Работи с iOS и Android устройства.

Заснема видео върху  SD Карта. Камерата има вградени микрофон и високоговорител и с нея може да се осъществи  двупосочна комуникация  с обектите за наблюдение.

За предаване на данни се ползва Wi-fi LAN връзка с настолния безжичен рутер за доставка на Internet до обекта. Камерата работи безжично и автономно. Ако камерата работи 10 минути на ден, заряда на батерията е достатъчен за 6 месеца.

Ползвайки този тип камера, може да наблюдавате отдалечено различни точки посредством Internet. Камерата покрива наблюдателна площ 12 квадратни метра и разполага с нощно виждане.

Информацията за видеоизобржението  може да бъде видеозаписана, освен на SD  карта при детекция на движение,а и на мобилното устройство, както и на облак в момента на наблюдение.

Камерата може да генерира алармено повикване към мобилно устройство, при възникнала детекция на движение, отчетена от вграденият PIR сензор.

Вградени Wi-Fi модули свързващ се към домашният рутер.

Техническа информация:

Резолюция 1MP, 720P(1280X720)
Chipset Hi3518Е
Компресия H.264
P2P Да
Обектив 2.1 mm
Ъгъл 125 °
Памет SD card slot до 32 GB карта памет
IR LED 6 бр. IR LED до 5 m IR осветление
Audio G.711, двупосочно аудио
Водоустойчивост IP55
Мрежа Wi-Fi 802.11 b/g/n 4 dB
Материал пластмаса и метал
Размер 66/97 mm
Цвят Бял
Захранване Battery
Съвместими ОС
Android XSH cam
iOS XSH cam

 

Комплектация:

Камера, инструкция, захранващ USB кабел, запис на облак до 7 дни, мобилен софтуер – безплатно приложение, батерии- 2 бр.- 18650.

Приложение:

Камерата е подходяща за инсталация в къщи, офиси, апартаменти, там където кабелът е забравен. Освен това е прекрасно решение за наблюдение на деца, възрастни хора и обекти, където разходите за инсталации на други системи, като СОТ и конвенционално видеонаблюдение са значително по-високи. Дори има опщия за мобилно захранване с батерия.

Гаранция 12 м.

 

 

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Wi-Fi IP външна камера на батерии“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
X